Koningsspelen 2018.

Vrijdag 20 april Koningsspelen 2018. Op deze zonovergoten vrijdag werd er gestart met het Koningsontbijt. Daarna werd op het schoolplein met alle kinderen het lied " Fitlala" van de Koningsspelen gezongen. De kinderen van de kleutergroepen kregen bezoek van een clown. Voor de groepen 3,4,5 was er een spelletjescircuit. De groepen 6,7 en 8 gingen naar de sportvelden. Daar werden clinics gegeven door VV Hoogezand, hockeyclub MHC Dash en Rugbyclub Groningen. Een prachtige sportief en actief Oranjefeest!

 

Voorleesdagen 2018.

Woensdag 24 januari begonnen de Nationale voorleesdagen. De kinderen van de onderbouw kwamen in hun pyama naar school. Ze aten op school hun ontbijt en werden voorgelezen door de juffen.

 

Fijne feestdagen!


Het team van Het Ruimteschip wenst iedereen fijne feestdagen en een goed en gezond 2018.

Sint en zijn Pieten op Het Ruimteschip.

Dinsdag 5 december kwam Sint met zijn Pieten op bezoek bij ons op school. Sint kwam in een cabrio. De Pieten kwamen lopend. Ze hadden hun skispullen mee omdat ze hoopten dat er sneeuw in Nederland zou liggen.

 

Pietengym.

Dinsdag 28 november deden alle kinderen mee aan de pietengym.

 

Voorleeswedstrijd 2017.

Donderdag 30 november was de voorleeswedstrijd van Het Ruimteschip. In de jury zaten meester Martijn, onze oud-directeur juf Veronica en Marjon Leertouwer van de bibliotheek. Sanne Min won de eerste prijs. 

Afsluiting thema Kleur.

     Op vrijdag 6 oktober werd het thema "kleur" afgesloten met presentaties van de verschillende groepen. Muziek, dans en cultuur stonden centraal in deze kleurrijke afsluiting.

Nieuwe muurschildering schoolplein.

Het Ruimteschip bestaat 40 jaar! Daarom is er een nieuwe muurschildering gemaakt. Per groep staat er een kind afgebeeld in de kleur van de groep. Een aantal ouders hielp juf Flori met het project. Een prachtig resultaat!

Opening thema "Kleur".

Maandag 25 september ging het thema "Kleur"  van start met een coleurwalk door de wijk.

Opening thema " Kleur" 40 jaar Het Ruimteschip.

De school bestaat dit jaar 40 jaar! Vanaf 25 september werken alle groepen aan het thema " Kleur". De themaweken worden geopend met een colorwalk door de wijk. Om 14.00 uur vertrekken we vanaf school. We lopen richting de Jumbo en daarna via de Van Limburg Stirumlaan en de Astronautenlaan terug.


 

 

Pagina's